Baarin kannatusmaksut
Tiedossa yksi Dee, joka ei vielä tiedä, pääseekö syömään (ei osallistu leffan katsomiseen), joten ehkä siis mahtuu vielä viime tingassakin jos kahteen pöytään joka tapauksessa on jako?
Heips,Avataanpa tänne nyt sitten oma ketju Bravuriaan syömään tulijoille.Soitin tänään Bravuriaan (26.1.2015). Olemme kahdessa pöydässä ja SAIMME 5 LISÄPAIKKAA. ELI MAHTUU 30 IHMISTÄ samaan tilaan. Avaan tähän paikat.Eli Leffa-illan Fifty Shades of Grey:n 13.2.2014 jälkeen ne jotka haluavat syömään Bravuriaan - voivat ilmoittautua tänne.Olen siis varannut pöydän/pöydät 25:lle hengelle klo 20.00 sieltä. Osallistujien määrän vahvistan 6.2. klo 16.00 mennessä.Jippona on se, että pöydät ovat siellä massiivisen leveitä ja jos meitä on 20 tai alle - mahdumme yhteen isoon pöytään ja jos yli -> tulee kaksi pöytää.Henkilökunnalla menee tovi järjestellä tila meille, eikä olisi mukavaa istua muutaman hengen kanssa eri pöydässä...On vain auki paljonko syömään tulijoita tänne on. Osa pitänee paikkaa kalliina ja saattavat haluta mennä muualle. Hoidan vain yhtä varausta eli tätä paikkaa.Ravintolan ruokalista, osoite ja yhteystiedot löytyvät molemmista linkeistä klikkailemalla.Ohessa tosta paikasta vielä:http://windmillsw.net/category/yleinen/Osoitetiedot:http://www.bravuria.fi/yhteystiedot/yhteystiedot-ja-aukioloajat/Bravuriaan tulevat ilmot 6.2. klo 14 .00 mennessä tänne:Tämän mukaan ilmoitan pöytävarauksemme.Varaa/Lisää listaan oma nimesi ja montako muuta tulee kanssasi:1. windis2. windis3. Normandie4. Normandie5. Normandie6. Sindy 687. Sindy 688. Andante9. ChiliN10. ChiliN11. Isabella12. Kettu13. Fenrir14. Nikita15. Dunedain16. SMIle17. namuuN18. Jen19. Jen20. Jen21. Sindex22. Patajätkä23. Tuli24. Tuli25.26.27.28.29.30.Buon appetito :cow:windis
Katsoin Bravurian ruokalistaa, paljon herkullisia vaihtoehtoja Pitikö ruoka valita ennakkoon kun meitä näinkin iso porukka?
Uusia ja wanhoja naamoja täällä. Hyvin valittu ruokapaikka; listalta uskoisin että jokaiselle löytyi jotain. Pöydät mukavasti hieman syrjässä muusta ruokailukansasta. Kiitokset organisaattorille.