Ja pikainen FAQ:
1. Saakos täällä leikkiä?
- Ei saa.
2. Millaista väkeä miitissä käy?
- Laidasta laitaan. Nuoria ja vanhoja, miehiä, naisia sekä muun sukupuolisia. Uusia ja vanhoja partoja ihan yhtä lailla. Jos pysyt poissa miiteistä vuoden verran, et luultavasti tunnista enää puoliakaan kävijöistä. Sukupuolijakauma on aika lailla tasan yleensä.
3. Kuinka paljon teitä siellä oikein on?
- Vähintään 50, mutta parhaimmillaan lähemmäksi 80 tai 90 kävijää illan aikana. (Ennen koronaa)
4. Saako tuoda omat eväät mukaan?
- Ei saa. Tiskiltä saa tilattua toastia.
5. Saako miitissä kuvailla?
- Ei. Toki voit mennä ottamaan itsestä selfien jossain, mutta muita ihmisiä ei skenetapahtumissa ilman lupaa kuvailla.
6. En kuulu FetLifeen, voinko silti tulla paikalle?
- Ilman muuta.
7. Millä nimellä esittäydyn miitissä?
- Saat ihan itse päättää. Moni pidempään kuvoissa oleva käyttää edelleen nimimerkkiä esittäytyessä uusille, mutta yhtä paljon kuulee nykyään myös etunimen käyttöä.
8. Miten miittiin tulisi pukeutua?
- Suositeltavaa olisi pukeutua niin kuten pukeutuisit normaali baari-iltaan. Tarkoitus on kuitenkin tavata kanssakinkyjä ilman valtavaa huomion herättämistä.
9. Onko soveliasta huudella kaikille millä asialla baarissa ollaan?
- Olisi oikein suotavaa, jos et tekisi näin. Osaa ei kiinnosta ns. vittuakaan, mutta joukossa on myös ihmisiä, jotka eivät halua leimautua "kinkyiksi".
10. Miten uutena pääsee porukkaan mukaan?
-Vaihtelevasti. Alkuillasta miittailijat spottaavat helpommin uusia tyyppejä kuin myöhemmin jolloin baarissa pyörii jo melko paljon vaniljoita. Oma aktiivisuus auttaa. "Hei, olen xxx ja olen ekaa kertaa miitissä" on erittäin hyvä tapa saada ihmiset huomioimaan sinua. Kaikki eivät tunne kaikkia, joten oma ensikertailaisuus tai tuoreus miittailijana kannattaa tuoda esille. Myös vakiokävijöiden sosiaalisuudessa on erovaisuuksia, ei tarvitse siis istua koko iltaa samassa pöydässä, jos ei juttua irtoa. Rohkeasti vain tutustumaan eri pöydissä istuviin.