Baarin kannatusmaksut
Lainaus käyttäjältä: Alexios - 21.03.2021, 12:06Joo. Ja sitten alkaa sietämätön ulina, kuinka se on kassatyttö ja kiintiönainen ja kaikkea muuta paskaa, jota ei samoista piireistä kuulu kun pääministerinä on liikemies, jonka mielestä Suomi on osakeyhtiö.Epäpätevyys ei ole sukupuolikysymys. Eikä ulina muuta sitä tosiseikkaa, että sielläpä vain ovat, piikkipaikoilla. Eli edelleen aiempi väittämäsi on epätosi.
Joo. Ja sitten alkaa sietämätön ulina, kuinka se on kassatyttö ja kiintiönainen ja kaikkea muuta paskaa, jota ei samoista piireistä kuulu kun pääministerinä on liikemies, jonka mielestä Suomi on osakeyhtiö.
Lainaus käyttäjältä: Blondewolf - 20.03.2021, 21:45Hieman huvittaa tämä ajatus että yhteiskunta jossa miesten ja naisten tulot ja varallisuus olisivat tasan 50/50 olisi joku ylivertainen onnela johon tulisi edes pyrkiä. Hieman kun mallintaisi ihmisten parisuhdedynamiikkaa niin osoittautuisi varmasti että aivan surkea tilanne.Mistä tämä ajatus on peräisin?
Hieman huvittaa tämä ajatus että yhteiskunta jossa miesten ja naisten tulot ja varallisuus olisivat tasan 50/50 olisi joku ylivertainen onnela johon tulisi edes pyrkiä. Hieman kun mallintaisi ihmisten parisuhdedynamiikkaa niin osoittautuisi varmasti että aivan surkea tilanne.
Lainaus käyttäjältä: Apollyon - 20.03.2021, 22:06Lainaus käyttäjältä: Blondewolf - 20.03.2021, 21:45Hieman huvittaa tämä ajatus että yhteiskunta jossa miesten ja naisten tulot ja varallisuus olisivat tasan 50/50 olisi joku ylivertainen onnela johon tulisi edes pyrkiä. Hieman kun mallintaisi ihmisten parisuhdedynamiikkaa niin osoittautuisi varmasti että aivan surkea tilanne.Mistä tämä ajatus on peräisin? Eikös tämä nyt ole feministien peruskauraa tuputtaa että vanha samasta työstä sama palkka on jo muutettu muotoon sama palkkakertymä molemmille sukupuolille työtunneista riippumatta tai muuten ei olla tasa-arvoisia.
Verorahojakaan ei voi mahdottomasti vaatia, kun ne rahat pitää saada sieltä yksityiseltä puolelta käytännössä näiden kaikkien asioiden pyörittämiseen. Eli niiltä mobiilipelisuunnittelijoilta ja muilta, jotka eivät tee työtänsä verorahoilla.
Samankaltainen ongelma on nuorilla miehillä, joita ei monille aloille haluta palkata ennen armeijaa, joka ottaa kaverin pois rivistä ja palaaminen on parhaimmillaankin epävarmaa. Toki on huomioitava, että ongelma poistuu vuodella kurkkusalaateissa.
Lainaus käyttäjältä: Leikkisa - 21.03.2021, 12:20 Verorahojakaan ei voi mahdottomasti vaatia, kun ne rahat pitää saada sieltä yksityiseltä puolelta käytännössä näiden kaikkien asioiden pyörittämiseen. Eli niiltä mobiilipelisuunnittelijoilta ja muilta, jotka eivät tee työtänsä verorahoilla.Siis, kuten tuossa sanoin, niin verorahat ovat investointi yhteiskunnan infraan, jota ilman yksityinen sektori ei voisi menestyksellisesti toimia. Ja ajatus siitä, että rahoitus tulisi vain yksityiseltä puolelta on vähän harhaanjohtavat: myös julkisen sektorin palkoista maksetaan veroja ja myös julkisen sektorin työntekijät osallistuvat yksityiseen kulutukseen. Käytännössä kaikki tekevät työtä yhteisen menestyksen eteen - siivoojat ja sairaanhuoltajat ja poliisit ja opettajat jne. jne. mahdollistavat mobiilipelisuunnittelijoiden ja heidän firmojensa menestyksen. Siksi en pidä kovin vähättelevistä sanankäänteistä kumpaankaan suuntaa - nyky-yhteiskunta ja some ovat siitä huonoja, että ollaan aina niin valmiita pitämään asioita nollasummapeleinä. Mikä sinulle on muka minulta pois - eihän se noin oikeasti mene. Ja olen siis toki samaa mieltä peruspointistasi, siitä että palkoilla on selkeä ja kiistaton yhteys tuottavuuteen vaikka käytännössä tilanne on usein sangen kompleksinen.
Jos haluaa vertailua, voi käydä tämän hallituksen ministereiden some-sivuilla vertailemassa- paljonko kritiikkiä esitetään- paljonko asiallista kri