Baarin kannatusmaksut
^ Kikhernejauho on kyllä kovis. Hieman vastaavia tehnyt tässä, yleensä suolaisia. Vihreitä yrttejä, nokkosta tms ollut yleensä seassa. Isompia olen kyllä tehnyt, noin määrät kuulostaa aika pieniltä
Pizzapäivä Pizzaa osaa varmaan kaikki tehdä. Muun hippeilyn ohella yritän minimoida hävikkiä, ja mm kukkakaalin (mieluusti kiehautetut) jämäosat sopii hyvin pizzapohjan sekaan. Teen yleensä gluteenittoman pohjan. Erilaisia yhdistelmiä ollut, mutta gluteeniton vehnäjauho, tattari/riisi/Kikhernejauho ja mainitut vihannesten jämät olleet aineksina. Blenderillä kunnolla muusiksi ja pellille. Itse yleensä esipaistan pohjan joku 10min ennen kuin laitan muut ainekset. On se niin kauheeta jos pizzan pohja ei ole ohkainen ja ennen kaikkea rapea