Baarin kannatusmaksut
AnjovispastaTätä ohjetta en ole löytänyt mistään, vaan resepti keksitty erään Milanolaisen ravintolan annosta maistelemalla ja ronkkimalla :-).
Lainaus käyttäjältä: TrenoK - 11.04.2015, 09:49AnjovispastaTätä ohjetta en ole löytänyt mistään, vaan resepti keksitty erään Milanolaisen ravintolan annosta maistelemalla ja ronkkimalla :-).Tosihyvää, suurkiitos reseptistä!
Katy, hyvä jos onnistuit shusien kanssa. Mä epäonnistuin ja tuli megakuivia.
Karvasmeloni-sipsitPese karvasmeloni hyvin, pilko n3mm lanteiksi tai ohkaisiksi n3cm suikaleiksi(n 0,5kg karvasmeloni määrän mukaan)- kuumenna pannulla tai wokissa kookosöljyä tai gheetä- paahda vastajauhettua mustapippuria n1tl, vaihtoehtoisesti 1-2 vihreää chiliä- paahda karvasmelonit selkeästi tummiksi ja paahtuneiksi- suolaa+ripaus asafoetidaaTarjoillaan yleensä laajemman intialaisen vege-aterian starter-lajina.Karvasmelonia saa tuoreena vaihtelevasti ainakin Helsingistä ja Turusta. Pakastettuna etnisistä kaupoista ainakin edellä mainituista kaupungeista