Baarin kannatusmaksut
Kannattaa katsoa tuon kaverin video, puikkoja käyttävät kaverit voivat joskus olla väärässä ;-)
Tuorejuusto-nokkos/vuohenputki pata- kiehauta maitoa, mieluiten raakamaitoa, kaupan punainen toimii myös. - sekaan AB-piimää. (1 suhteessa 2, eli jos 2l maitoa, 1l piimää)- laske siivilin+harsokankaan läpi. JOS haluat kiinteämpää juustoa, valutuksen jälkeen juusto tulee laittaa painon alle, esim vedellä täytetty kattila- kuumenna ghee tai kooskosrasva pannulla/wokissa- lisää: 1-2 tuoretta chiliä, anna paahtua hetken aikaa, lisää raastettua inkiväärtä, paahda, lisää jeera, paahda n 10s, +ripaus asafoetidaa- lisää pieneksi pilkottu nokkonen ja/tai vuohenputki- kun kasvikset kypsiä, lisää suola+juusto+kerma tai kookoskerma+ripaus sokeria- kuumenna muutama minuutti lisää* Kasvikset+tuorejuusto+kerma antavat hyvän aromin itsessään, mausteita voi soveltaa melko vapaasti