Baarin kannatusmaksut
Minun feminismini on tahtoa ja pyrkimystä kaikkien sukupuolten väliseen tasa-arvoon.Tasa-arvoon. Arvoon, ennen kaikkea.Pitäen sisällään muun muassa oikeuden toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan miten parhaaksi kokee minkään muun tahon sitä halventamatta tai vähättelemättä, riippumatta siitä mitä sukupuolta tai suuntausta edustaa omasta tai jonkun muun mielestä. Niin kauan toki, kun se ei loukkaa kenenkään toisen yhtä arvokkaan olennon koskemattomuutta ja rauhaa.En näe tässä lausumassa pienintäkään sisäistä ristiriitaa, tarkastelen sitä mistä näkökulmasta hyvänsä.
Lainaus käyttäjältä: BrakNationalismin ja agraariyhteisöllisyyden avulla globaaleiden sortavien rakenteiden purkamista kannattavat ovat feminismille vihamiehiä, kun taas luonnon tuhoa edistävä ja sortaviin taloudellisiin rakenteisiin perustuva globaali monikulttuurisuus on feminismille ihanne.Tästä olisi mielenkiintoista saada ketjun aloittajalta selvennystä.
Nationalismin ja agraariyhteisöllisyyden avulla globaaleiden sortavien rakenteiden purkamista kannattavat ovat feminismille vihamiehiä, kun taas luonnon tuhoa edistävä ja sortaviin taloudellisiin rakenteisiin perustuva globaali monikulttuurisuus on feminismille ihanne.
* Feminist Current (07/2012) * Liberation Collective (01/2013) * Yasmin Alibhai Brown on 50 Shades of Grey; The Independent (07/2012)[/font][/i] * )
Toinen artikkeli käsittelee radikaalia feminismiä. Kaikki ismit etuliitteellä "radikaali" ovat ihan puppua ja niistä ei tarvitse välittää, koska siellä mennään aina sinne absurdistanin ihmeelliseen valtakuntaan jossa kirahvi pakotetaan ottamaan tasa-arvon nimissä harmonikkatunteja kera lampaan. Radikaali tarkoittaa käytännössä aina sitä, että joku on viettänyt liian paljon aikaa omien kavereidensa kanssa ja keksinyt, miten maailma parannetaan. Radikaali feminismi on ihan yhtä paskaa kuin radikaali kapitalismi tai radikaali sosialismi, eikä sen pohjalta kannattaisi ihan hirveästi tehdä johtopäätöksiä sellaisen "tavallisen" feministin näkemyksistä, saatikka yrittää päätellä koko aatesuunnan näkökulmaa.
Näiden perusteella feminismillä ei nähdäkseni voi sanoa olevan ongelmaa BDSM-kulttuurin tai sitä harrastavien ihmisten kanssa.
* Yasmin Alibhai Brown on 50 Shades of Grey; The Independent (07/2012)Puretaanpa.Kolmas artikkeli problematisoi sen, että feministisestä (tai ihan mistä tahansa ajatteluun perustuvasta) suunnasta tarkasteltuna Fifty shades of poop on kurja opus, joka romantisoi raiskauskulttuuria kuvaamalla hyväksyvällä tavalla hyväksikäyttösuhdetta. Kirjassa kuvattu suhde on hyväksikäyttöä ja siinä tehdään oikeasti hallaa normalisoimalla vittumaista tapaa toimia ja samalla esitetään kinkyys sellaisena piirteenä, josta ihmisen pitäisi lopulta jotenkin parantua. Tätä ei liene tarpeen avata tämän enempää.
Lainaus käyttäjältä: Apollyon - 03.01.2018, 22:27Näiden perusteella feminismillä ei nähdäkseni voi sanoa olevan ongelmaa BDSM-kulttuurin tai sitä harrastavien ihmisten kanssa.Joo, no, kyllähän näitä riittää vaikkei edes vaivautuisi tonkimaan mitään ammoisia toisen aallon "pre-sex positive" -lähteitä.Tuskin kenelläkään on ollut tarkoitus väittää että nykyinen feministinen ajattelu olisi jotenkin monoliittisen anti-BDSMististä, mutta kuinka paljon yksittäistapauksia mahtaa olla tarpeen esitellä että voidaan todeta BDSM:ään vähintään kriittisesti tai skeptisesti suhtautuvan juonteen ilmeisesti olevan jossain määrin myös osassa kolmannen aallon feminististä ajattelua mukana - ja että tämän juonteen puitteissa toistuvasti erityisen problemaattiseksi nähdään asetelmat jotka toisintavat reaalimaailman (oletettuja) hierarkioita? * )