Viisikymmentäkuusi (56) hurjan pitkää päivää olette joutuneet rakkaat kinkyni odottamaan, että herättäjänne saapuu taas luoksenne. Nyt odotuksenne palkitaan ja submissivea rangaistaan.. eikö täh? SSShhhhhh!!!
Tulen iloksenne kertomaan, mistä ja miten porilainen on tehty. Rakkaudella jaan ohjeeni tähän jo nyt:
Ainekset:8 kpl paahtoleipäviipaletta
4 kpl metsästäjänmakkaraa (n. 1 sentin viipaleita)
1 kpl sipuli (hakkeena tai suikaleina)
4 tl sinappia
4 tl ketsuppia
4 rkl kurkkusalaattia
Tee näin:- Paahda paahtoleivät pannulla. Paista Metsästäjä-makkara myös pannulla voita käyttäen.
- Viipaloi sipuli suikaleiksi tai tee siitä hakkelusta.
- Kokoa leipä niin, että kahden paahdetun leivänpalasen välistä löytyy siivu Metsästäjä-makkaraa, sipulia, kurkkusalaattia, sinappia ja ketsuppia.
-
Nauti porilainen!(lähde:
http://www.maku.fi/blogit/perinneruokaa-prkl/kunnon-aito-porilainen)
Panimoravintola Beer Hunter's
Antinkatu 11, 28100 PORI
KLO 1800
TEGAMi:lla on musta pipo, jossa on kisun korvat ja otsassa lukee .MEOW.