Siitäpä aikaa on kun viimeksi olo sietämättömän kepeää oli. Joten päätimme herätellä Dinnerit henkiin.
No fibbaa ja tekohengitystä ei kauheasti kaivattu kun huomasimme Pyhäinpäivän ammottavan tyhjyyttään.
Hieman kuitenkin muutosta aikaisempaan on. Paikka ensinnäkin on WildClub ja tämä suo tuolle toiminnalliselle osuudelle mahtavat puitteet.
Eipä tuo ruokasalikaan häpeile kun pitkä pöytä valkoisilla liinoilla on katettu clubin mustaan aulaan ja henkilökunta on valmiiksi viritetty palvelualttiiksi.
Entäs loput?
No on itsestään selvää että ei tästä mitään tule ilman teitä nautinnon janoisia illallisvieraita. Eväät ryydittää keittiö mutta illan teette te.
Dinner tulee olemaan ohjelmallinen joten myös silmänruokaa on tarjolla.
Aikataulu muodossa palttiarallaa:
1700 tervetuloa ja kokkaripalat
1745 käymme pöytään ja illallinen alkaa. Ohjelmineen päivineen tuo kestänee yhdeksään asti.
2100 illan toiminnallinen osuus alkaa henkilökunnan "tippien" jaolla periaatteella paha saa palkkansa ja isoimmasta mailasta.
2400 päästään kaikki muistelemaan mennyttä iltaa ja odottelemaan seuraavaa tilaisuutta.
Mukaan mahtuu: Pöydän ympärille mukavasti tuoleille 16 henkeä. Jos ja kun tunkua alkas olla niin ruokaketjun alempi porras siirtyy lattialle kuppiruokintaan.
Menu: 4 Ruokalajia.
Juomat: Kuuluu pakettiin Ruokailun ajan.
Mitäpä se maksaa: 138,00 per nassu.
Kommentteja, kysymyksiä ja positiivisia ostopäätöksiä odotellaan yksäreillä.