Baarin kannatusmaksut
Lainaus käyttäjältä: isabella - 15.08.2016, 23:00Ihmettelen myös mikä se salaperäinen yliopistomaailma on, johon olen tiettyjen henkilöiden toimesta useasti nähnyt viitattavan. Aika moni ihminen opiskelee yliopistossa ja sen jälkeen siirtyy tekemään oman alansa töitä eikä jää pyörimään sinne yliopistomaailmaan (joka siis ilmeisesti onkin jonkinlainen erillinen todellisuus).Toki ymmärryksen puutteeni näissä asioissa johtunee kahdesta x-kromosomistani ja estrogeenintuotannostani.Kannattaisko kaivaa kriittinen diskurssintutkimus ja hiekka pois pillusta ja ottaa sinne mielummin viiskymppisen misogyynimästerin juustoisaa lerppakullia.
Ihmettelen myös mikä se salaperäinen yliopistomaailma on, johon olen tiettyjen henkilöiden toimesta useasti nähnyt viitattavan. Aika moni ihminen opiskelee yliopistossa ja sen jälkeen siirtyy tekemään oman alansa töitä eikä jää pyörimään sinne yliopistomaailmaan (joka siis ilmeisesti onkin jonkinlainen erillinen todellisuus).Toki ymmärryksen puutteeni näissä asioissa johtunee kahdesta x-kromosomistani ja estrogeenintuotannostani.
Lainaus käyttäjältä: Underworld - 15.08.2016, 22:13 Nainen pystyy paremmin toimimaan yhtä aikaa sekä tunteella, että älyllä. Siinä mielessä nainen on miestä parempi.Siitähän tässä ketjussa on nimenomaan ollut kyse, että nainen sekoittaa rationaaliseen ajatteluun niin paljon tunnetta mukaan, että rationaalisuus häviää kokonaan.Useimmiten lopputulosta ei voi sanoa kovinkaan hyväksi, koska siinä on yritetty järjellä perustella tunteita, eikä se onnistu koskaan.Sen sijaan päättäminen puhtaasti joko tunteella tai järjellä on aina pidemmän päälle toimivampi tapa. IKRM
Nainen pystyy paremmin toimimaan yhtä aikaa sekä tunteella, että älyllä. Siinä mielessä nainen on miestä parempi.
Lainaus käyttäjältä: IKRM - 15.08.2016, 22:28Lainaus käyttäjältä: Underworld - 15.08.2016, 22:13 Nainen pystyy paremmin toimimaan yhtä aikaa sekä tunteella, että älyllä. Siinä mielessä nainen on miestä parempi.Siitähän tässä ketjussa on nimenomaan ollut kyse, että nainen sekoittaa rationaaliseen ajatteluun niin paljon tunnetta mukaan, että rationaalisuus häviää kokonaan.Useimmiten lopputulosta ei voi sanoa kovinkaan hyväksi, koska siinä on yritetty järjellä perustella tunteita, eikä se onnistu koskaan.Sen sijaan päättäminen puhtaasti joko tunteella tai järjellä on aina pidemmän päälle toimivampi tapa. IKRMVoin olla kyllä hieman väärässäkin, mutta käsittääkseni rationaalinen ajattelu ei edellytä tunteiden pois sulkemista. Miehen ja naisen ero yleisesti kytketään loogiseen ajatteluun. Kumpi johtaa parempaan tulokseen, riippuu tilanteesta. Jos vähillä rahoilla tavoitteena on ostaa mahdollisimman kestävä auto, niin se ei välttämättä ole se ihana pinkki. Mutta looginen ajattelu ei tarkoita, etteikö tunteet voi olla alun perin mukana. Miehelle iskee keväällä autonostovimma. Se perustellaan varmemmalla toimivuudella (vaikka ei siinä vuoden vanhassa alle 20000 ajetussakaan ongelmia ole ) ja se kuluttaa vähemmän ( puoli litraa satasella ). Perusteet ovat loogiset, mutta ... . Parisuhteessa voipi joskus olla parempi ostaa vaimolle kukkia, kuin uusi käsivatkain. vaikka loogisesti ajateltuna se käsivatkain tuntuisikin järkevämmältä. Mutta ehkä mennään aiheesta vähän taas kerran sivuun, jos jauhetaan käyttäytymisen yhteydessä älykkyydestä. Pistää vähän mietityttämään Dommen kyvyt, jos sitä asemaa täytyy yrittää pönkittää ylikorostamalla omaa älykkyyttään.
Lainaus käyttäjältä: Ride - 16.08.2016, 03:13Lainaus käyttäjältä: IKRM - 15.08.2016, 22:28Lainaus käyttäjältä: Underworld - 15.08.2016, 22:13 Nainen pystyy paremmin toimimaan yhtä aikaa sekä tunteella, että älyllä. Siinä mielessä nainen on miestä parempi.Siitähän tässä ketjussa on nimenomaan ollut kyse, että nainen sekoittaa rationaaliseen ajatteluun niin paljon tunnetta mukaan, että rationaalisuus häviää kokonaan.Useimmiten lopputulosta ei voi sanoa kovinkaan hyväksi, koska siinä on yritetty järjellä perustella tunteita, eikä se onnistu koskaan.Sen sijaan päättäminen puhtaasti joko tunteella tai järjellä on aina pidemmän päälle toimivampi tapa. IKRMVoin olla kyllä hieman väärässäkin, mutta käsittääkseni rationaalinen ajattelu ei edellytä tunteiden pois sulkemista. Miehen ja naisen ero yleisesti kytketään loogiseen ajatteluun. Kumpi johtaa parempaan tulokseen, riippuu tilanteesta. Jos vähillä rahoilla tavoitteena on ostaa mahdollisimman kestävä auto, niin se ei välttämättä ole se ihana pinkki. Mutta looginen ajattelu ei tarkoita, etteikö tunteet voi olla alun perin mukana. Miehelle iskee keväällä autonostovimma. Se perustellaan varmemmalla toimivuudella (vaikka ei siinä vuoden vanhassa alle 20000 ajetussakaan ongelmia ole ) ja se kuluttaa vähemmän ( puoli litraa satasella ). Perusteet ovat loogiset, mutta ... . Parisuhteessa voipi joskus olla parempi ostaa vaimolle kukkia, kuin uusi käsivatkain. vaikka loogisesti ajateltuna se käsivatkain tuntuisikin järkevämmältä. Mutta ehkä mennään aiheesta vähän taas kerran sivuun, jos jauhetaan käyttäytymisen yhteydessä älykkyydestä. Pistää vähän mietityttämään Dommen kyvyt, jos sitä asemaa täytyy yrittää pönkittää ylikorostamalla omaa älykkyyttään.Taitaa kummassakin sukupuolensa ne jotka näkevät uuden asian myös olevan mahdollisuus, eikä pelkkä uhka. Tämä uhka kuvilla tehtyä päätöstä on Suomi täynnä, jossa ennen kuin on tutkittu, niin tämä porukka jota se pelottaa (muutoksen pelko) on jo määritellä et säännöt. Eli en juuri pidä sukupuoli riipuvaisena tätä asiaa, sillä lammaslauma säilyy pelosta, joka on enemmistö.Eli niin kuin yleisesti anarkistit asiassa kuin asiassa, on pelote lammaslaumalle , joka yleisesti ampuu viestin tuojana ilman että ovat edes perehtyneet itse siihen.
Mielestäni hyvää käytöstä, erityisesti D.lle, on olla olettamatta asioita joista ei voi olla varma. Se että on D, ei tuo viisautta mukanaan tai etuoikeuta julistamaan omiaan totuuksia, vaikka ne sitten olisikin hänen mielestään ainoa oikea tapa elää. Minulle hyviin tapoihin kuuluu kuunnella mitä toisella on sanottavaa ja yrittää ymmärtää häntä, jopa sillon kun katsomme täysin kolikon eri puolia.Tämäkin ketju, kuten moni muu samanhenkinen, on täynnä oletuksia. "Sinä et ole oikea subi", "Truumasteri sitä ja tätä", "feministit ja akateemikot eivät ymmärrä maailmasta mitään", saavat minussa kyllä melkein olemattoman käytöskouluttajan heräämään. Ymmärtääkseni tällaisten kommenttien heittäjät eivät tunne toisiaan oikeassa elämässä saatikka ole tutustuneet vaikka nyt akateemiseen opiskeluun muuta kuin iltasanomien kautta, joten heidän arkumentaatiot, osaksi suoraan toisia kohtaan, perustuu pelkästään olettamuksiin, joita on saatu kirjoittelusta täällä. Tämän takia lasken jokaisen tuollaisen kommentin raukkamaiseksi selkäänpuukottamiseksi ja/tai todella huonoksi käytökseksi. Ja kyllä, oletan nyt vähän itsekkin. Mutta muutaman kerran olen yrittänyt kysellä perusteita joihinkin huimiin väitteisiin täällä, niitä koskaan saamatta.Oman kokemukseni mukaan, jos jotain asiaa täydellisesti kieltää itseltään tai haluaa julistaa muille, niin takana on pelko omasta kyvyttömyydestä. Jos nyt vaikka väittäisin tunneihmisten tekevän pääosin huonoja päätöksiä, niin epäilen että itse en osaisi tuntea elämääni ja ihmisiäni hyvin. Luulisin vaan tuntevani.Edellä kirjoitettu on vain IMHO.Yst. Terv.- Karwis
Lainaus käyttäjältä: Guide-Master - 16.08.2016, 09:34Lainaus käyttäjältä: Ride - 16.08.2016, 03:13Lainaus käyttäjältä: IKRM - 15.08.2016, 22:28Lainaus käyttäjältä: Underworld - 15.08.2016, 22:13 Nainen pystyy paremmin toimimaan yhtä aikaa sekä tunteella, että älyllä. Siinä mielessä nainen on miestä parempi.Siitähän tässä ketjussa on nimenomaan ollut kyse, että nainen sekoittaa rationaaliseen ajatteluun niin paljon tunnetta mukaan, että rationaalisuus häviää kokonaan.Useimmiten lopputulosta ei voi sanoa kovinkaan hyväksi, koska siinä on yritetty järjellä perustella tunteita, eikä se onnistu koskaan.Sen sijaan päättäminen puhtaasti joko tunteella tai järjellä on aina pidemmän päälle toimivampi tapa. IKRMVoin olla kyllä hieman väärässäkin, mutta käsittääkseni rationaalinen ajattelu ei edellytä tunteiden pois sulkemista. Miehen ja naisen ero yleisesti kytketään loogiseen ajatteluun. Kumpi johtaa parempaan tulokseen, riippuu tilanteesta. Jos vähillä rahoilla tavoitteena on ostaa mahdollisimman kestävä auto, niin se ei välttämättä ole se ihana pinkki. Mutta looginen ajattelu ei tarkoita, etteikö tunteet voi olla alun perin mukana. Miehelle iskee keväällä autonostovimma. Se perustellaan varmemmalla toimivuudella (vaikka ei siinä vuoden vanhassa alle 20000 ajetussakaan ongelmia ole ) ja se kuluttaa vähemmän ( puoli litraa satasella ). Perusteet ovat loogiset, mutta ... . Parisuhteessa voipi joskus olla parempi ostaa vaimolle kukkia, kuin uusi käsivatkain. vaikka loogisesti ajateltuna se käsivatkain tuntuisikin järkevämmältä. Mutta ehkä mennään aiheesta vähän taas kerran sivuun, jos jauhetaan käyttäytymisen yhteydessä älykkyydestä. Pistää vähän mietityttämään Dommen kyvyt, jos sitä asemaa täytyy yrittää pönkittää ylikorostamalla omaa älykkyyttään.Taitaa kummassakin sukupuolensa ne jotka näkevät uuden asian myös olevan mahdollisuus, eikä pelkkä uhka. Tämä uhka kuvilla tehtyä päätöstä on Suomi täynnä, jossa ennen kuin on tutkittu, niin tämä porukka jota se pelottaa (muutoksen pelko) on jo määritellä et säännöt. Eli en juuri pidä sukupuoli riipuvaisena tätä asiaa, sillä lammaslauma säilyy pelosta, joka on enemmistö.Eli niin kuin yleisesti anarkistit asiassa kuin asiassa, on pelote lammaslaumalle , joka yleisesti ampuu viestin tuojana ilman että ovat edes perehtyneet itse siihen.Suosittelen lukemaan Surowieckin teoksen "Joukkojen viisaus", kun viittaat lammasmaiseen joukkokäytökseen. On myös ero siinä, tekeekö päätökset joukkona vai yksilönä, jonka ajattelun lopputulemana päättyy samaan kuin joukko. Ja toisaalta, mihin aikaskaalaan asetat sukupuolisen maskuliisisen ylivertaisuuden siinä, että osaa tehdä juuri oikeat päätökset molempien sukupuolien puolesta? Onko ylivertainen asema otettu fyysisin eikä välttämättä älyllisin edellytyksin? Sotien kautta? Mikä uhka nyt siinä on, että päätöksenteko ja vaikuttaminen tasapuolistuu? Mistä se on pois? Kai olet ymmärtänyt, että taloudellinenkin hyvinvointi ei kasva enää ilman, että naisten asema korostuu talouden kiihdyttämisessä. Onko tässä faktassa lammasmaista pelkoa?Puolestani saa aina olla kyseenalaistajia, ja hyvä niin. Kaikilla on paikkansa ja aikansa. Ei se maapallokaan ole enää litteä. Siinä vain on se ero, että lampaita olivat ne, jotka eivät suostuneet vastaanottamaan uutta.
Eikö kannattaisi sen 'yliopiston sukupuolitieteiden(?) laitoksen' analysoinnin sijaan keskittyä vaikka rakentavasti tämän saitin ja skenen analysointiin?