Baarin kannatusmaksut
Itsen ja muiden ihmisten kunnioitus rakentuu sosiaalisesti. Ensinnä kun lapsi kypsyy ja saa palautetta ympäristöstään, toiseksi oppii joitakin sääntöjä ja kolmanneksi on kykenevä introspektioon, niin terve häpeän tunne saa hänet kiinnittymään yhteisöön luontevasti.Olemme eläneet enemmän teknisesti syyllisyyttä korostavassa yhteiskunnassa. Olisiko sillä jotakin tekemistä sen kanssa että miehillä on taipumus enemmän tuomita ulkoisten tekojen kuin sisäisen holistisen ihmisyyden kokemuksen kannalta olemista ja toimijuutta yhteisössä.Syyllisyys on kuitenkin huomattavasti kapeampi - ja mielestäni myös alempi kanta ihmisyyteen.
Eli milloin naiset pystyvät hyväksymään toisen ihmisen pätevyyden, jossa koko sukupuolella on ongelmia?
Eiköhän väkivaltainen käytös toista ihmistä kohtaan (jos ei sovittu sessio) ole ihan rikos eikä väittely jostain tryymäästeri vs. kunnioitettava Dominoiva osapuoli D/S-suhteessa?Joo itse en katsoisi enää sekuntiakaan semmoista urpåilua, vaikka osaltani aikoinaan liiaksikin sitä kokenut.
Niin, miksi jos määritetään kiintiöt, niitä ei käytetä tasa-arvoisesti sukupuolesta riippumatta. Eli kun miettii esim. monia yliopiston tiedekunta, niin näillä kiintiöillä miehet saavat paikat automaattisesti, joka taas tällöin heikentää naisten ura mahdollisuuksia näissä tiedekunnissa.
Lainaus käyttäjältä: Guide-Master - 11.08.2016, 12:32Niin, miksi jos määritetään kiintiöt, niitä ei käytetä tasa-arvoisesti sukupuolesta riippumatta. Eli kun miettii esim. monia yliopiston tiedekunta, niin näillä kiintiöillä miehet saavat paikat automaattisesti, joka taas tällöin heikentää naisten ura mahdollisuuksia näissä tiedekunnissa.Voin olla väärässä, mutta muistan lukeneeni että sukupuolikiintiöt ovat poistettu lain vastaisina...- Karwis
Lainaus käyttäjältä: Karwanaama - 11.08.2016, 15:37Lainaus käyttäjältä: Guide-Master - 11.08.2016, 12:32Niin, miksi jos määritetään kiintiöt, niitä ei käytetä tasa-arvoisesti sukupuolesta riippumatta. Eli kun miettii esim. monia yliopiston tiedekunta, niin näillä kiintiöillä miehet saavat paikat automaattisesti, joka taas tällöin heikentää naisten ura mahdollisuuksia näissä tiedekunnissa.Voin olla väärässä, mutta muistan lukeneeni että sukupuolikiintiöt ovat poistettu lain vastaisina...- KarwisOnko...se 40 prossaa oltava vähintään naisia ja miehiä joissain valmistelevissa elimissä...entä kansainvälisesti (kehitysmaat?).
Lainaus käyttäjältä: Chmlnidae - 11.08.2016, 15:47Lainaus käyttäjältä: Karwanaama - 11.08.2016, 15:37Lainaus käyttäjältä: Guide-Master - 11.08.2016, 12:32Niin, miksi jos määritetään kiintiöt, niitä ei käytetä tasa-arvoisesti sukupuolesta riippumatta. Eli kun miettii esim. monia yliopiston tiedekunta, niin näillä kiintiöillä miehet saavat paikat automaattisesti, joka taas tällöin heikentää naisten ura mahdollisuuksia näissä tiedekunnissa.Voin olla väärässä, mutta muistan lukeneeni että sukupuolikiintiöt ovat poistettu lain vastaisina...- KarwisOnko...se 40 prossaa oltava vähintään naisia ja miehiä joissain valmistelevissa elimissä...entä kansainvälisesti (kehitysmaat?).Tarkoitin tiedekuntia.t. Karwis