Baarin kannatusmaksut
Lainaus käyttäjältä: NeitiM - 12.05.2018, 23:50Luin aloitustekstin ja otan osaa. Kokemusta on ja se tuntuu todella pahalta, kun koko kuvio on perustunut valheelle omat odotukset ja unelmat ihan murskana, minä murskana... Olkaa varovaisia ja älkää olko sinisilmäisiä. Miehet osaa huijata ja lujaa. Taitavia ovat.Naisetkin osaa huijata, ei ole sukupuoleen sidottu asia.
Luin aloitustekstin ja otan osaa. Kokemusta on ja se tuntuu todella pahalta, kun koko kuvio on perustunut valheelle omat odotukset ja unelmat ihan murskana, minä murskana... Olkaa varovaisia ja älkää olko sinisilmäisiä. Miehet osaa huijata ja lujaa. Taitavia ovat.
Pakko sanoa tähän ketjuun aiheeseen, että toivon tosiaan että aloittaja on kertonut saman stoorin henkilökohtaisesti niille henkilöille jotka masterilleen hankki. Hänhän antoi suosituksensa kyseisestä tyypistä.
Lainaus käyttäjältä: vila - 13.05.2018, 00:36Pakko sanoa tähän ketjuun aiheeseen, että toivon tosiaan että aloittaja on kertonut saman stoorin henkilökohtaisesti niille henkilöille jotka masterilleen hankki. Hänhän antoi suosituksensa kyseisestä tyypistä.Vierestä seuranneena voin todeta, että aloittaja hoiti tällaiset asiat enemmän kuin mallikkaasti.
Työnnän sen verran lusikkaani soppaan, että kannattaa muistaa, etteivät ajokortti ja some-profiili kerro vielä juuri mitään. Henkilöllisyyksien luominen ei ole nykymaailmassa vaikeaa, jos vähän näkee vaivaa. Miten ammattilaiset sitten arvioivat henkilöllisyyden aitoutta? Esimerkiksi todistettavat sosiaaliset suhteet (perhe, suku, ystävät yms), todistettavissa oleva historia (ollut töissä sielä ja sielä, asunut sielä ja sielä, suorittanut lukion vuonna X) sekä viranomaispäätökset kuten tuomioistuinten päätökset. Muitakin on. Suomessakin on kärähtänyt vieraiden valtioiden ammattimaisia agentteja siihen, ettei heillä olekaan historiaa.Miten tämä liittyi aiheeseen? Henkkareiden näyttäminen ei kerro paljoa, mutta vaikkapa keskustelu kumppaniehdokkaan ystävien tai sukulaisten kanssa kertoo jo paljon. Muutenkin sen näkeminen omin silmin, että toisen elämä sisältää muutakin kun tapaamiset hotellissa. Toki tässä syntyy ristiriitoja, jos halutaan puuhailla anonyymisti, mutta jos tarkoitus on päästä perille toisen henkilöllisyydestä, niin tällaiset vinkit voivat viedä eteenpäin.
Lainaus käyttäjältä: Kahlitsija - 13.05.2018, 16:34Työnnän sen verran lusikkaani soppaan, että kannattaa muistaa, etteivät ajokortti ja some-profiili kerro vielä juuri mitään. Henkilöllisyyksien luominen ei ole nykymaailmassa vaikeaa, jos vähän näkee vaivaa. Miten ammattilaiset sitten arvioivat henkilöllisyyden aitoutta? Esimerkiksi todistettavat sosiaaliset suhteet (perhe, suku, ystävät yms), todistettavissa oleva historia (ollut töissä sielä ja sielä, asunut sielä ja sielä, suorittanut lukion vuonna X) sekä viranomaispäätökset kuten tuomioistuinten päätökset. Muitakin on. Suomessakin on kärähtänyt vieraiden valtioiden ammattimaisia agentteja siihen, ettei heillä olekaan historiaa.Miten tämä liittyi aiheeseen? Henkkareiden näyttäminen ei kerro paljoa, mutta vaikkapa keskustelu kumppaniehdokkaan ystävien tai sukulaisten kanssa kertoo jo paljon. Muutenkin sen näkeminen omin silmin, että toisen elämä sisältää muutakin kun tapaamiset hotellissa. Toki tässä syntyy ristiriitoja, jos halutaan puuhailla anonyymisti, mutta jos tarkoitus on päästä perille toisen henkilöllisyydestä, niin tällaiset vinkit voivat viedä eteenpäin.Kaikilla kun ei välttämättä, syystä tai toisesta ole laajaa tuttavapiiriä, elossa olevia sukulaisia, some-profiileja tai muitakaan helposti löydettävissä olevia julkisia tietoja esim. työhön tai opintoihin liittyen. Kuitenkin salailu kysyttäessä ja henkilöllisyystodistuksen näyttämättä jättäminen silloin, kun kumppani sitä suhteen aikana pyytää, on epäilyttävää.
Lainaus käyttäjältä: bunni - 13.05.2018, 16:58Lainaus käyttäjältä: Kahlitsija - 13.05.2018, 16:34Työnnän sen verran lusikkaani soppaan, että kannattaa muistaa, etteivät ajokortti ja some-profiili kerro vielä juuri mitään. Henkilöllisyyksien luominen ei ole nykymaailmassa vaikeaa, jos vähän näkee vaivaa. Miten ammattilaiset sitten arvioivat henkilöllisyyden aitoutta? Esimerkiksi todistettavat sosiaaliset suhteet (perhe, suku, ystävät yms), todistettavissa oleva historia (ollut töissä sielä ja sielä, asunut sielä ja sielä, suorittanut lukion vuonna X) sekä viranomaispäätökset kuten tuomioistuinten päätökset. Muitakin on. Suomessakin on kärähtänyt vieraiden valtioiden ammattimaisia agentteja siihen, ettei heillä olekaan historiaa.Miten tämä liittyi aiheeseen? Henkkareiden näyttäminen ei kerro paljoa, mutta vaikkapa keskustelu kumppaniehdokkaan ystävien tai sukulaisten kanssa kertoo jo paljon. Muutenkin sen näkeminen omin silmin, että toisen elämä sisältää muutakin kun tapaamiset hotellissa. Toki tässä syntyy ristiriitoja, jos halutaan puuhailla anonyymisti, mutta jos tarkoitus on päästä perille toisen henkilöllisyydestä, niin tällaiset vinkit voivat viedä eteenpäin.Kaikilla kun ei välttämättä, syystä tai toisesta ole laajaa tuttavapiiriä, elossa olevia sukulaisia, some-profiileja tai muitakaan helposti löydettävissä olevia julkisia tietoja esim. työhön tai opintoihin liittyen. Kuitenkin salailu kysyttäessä ja henkilöllisyystodistuksen näyttämättä jättäminen silloin, kun kumppani sitä suhteen aikana pyytää, on epäilyttävää.Toki ihmisillä on erilaisia tarinoita, mutta usein terveellä skeptisyydellä pääsee pitkälle. Henkilö kertoo menettäneensä koko perheensä jo lapsena. Selvä, missä lastenkodissa/sijaisperheessä hän on ollut? Ketä muita sielä oli? Aina näissäkin voi jossitella loputtomiin, mutta jos alkaa vaikuttaa, ettei toisella ole mitään historiaa, joka olisi todennettavissa muuten kuin hänen puheissaan herää itselläni epäilyksiä.
Lainaus käyttäjältä: Kahlitsija - 13.05.2018, 17:04Lainaus käyttäjältä: bunni - 13.05.2018, 16:58Lainaus käyttäjältä: Kahlitsija - 13.05.2018, 16:34Työnnän sen verran lusikkaani soppaan, että kannattaa muistaa, etteivät ajokortti ja some-profiili kerro vielä juuri mitään. Henkilöllisyyksien luominen ei ole nykymaailmassa vaikeaa, jos vähän näkee vaivaa. Miten ammattilaiset sitten arvioivat henkilöllisyyden aitoutta? Esimerkiksi todistettavat sosiaaliset suhteet (perhe, suku, ystävät yms), todistettavissa oleva historia (ollut töissä sielä ja sielä, asunut sielä ja sielä, suorittanut lukion vuonna X) sekä viranomaispäätökset kuten tuomioistuinten päätökset. Muitakin on. Suomessakin on kärähtänyt vieraiden valtioiden ammattimaisia agentteja siihen, ettei heillä olekaan historiaa.Miten tämä liittyi aiheeseen? Henkkareiden näyttäminen ei kerro paljoa, mutta vaikkapa keskustelu kumppaniehdokkaan ystävien tai sukulaisten kanssa kertoo jo paljon. Muutenkin sen näkeminen omin silmin, että toisen elämä sisältää muutakin kun tapaamiset hotellissa. Toki tässä syntyy ristiriitoja, jos halutaan puuhailla anonyymisti, mutta jos tarkoitus on päästä perille toisen henkilöllisyydestä, niin tällaiset vinkit voivat viedä eteenpäin.Kaikilla kun ei välttämättä, syystä tai toisesta ole laajaa tuttavapiiriä, elossa olevia sukulaisia, some-profiileja tai muitakaan helposti löydettävissä olevia julkisia tietoja esim. työhön tai opintoihin liittyen. Kuitenkin salailu kysyttäessä ja henkilöllisyystodistuksen näyttämättä jättäminen silloin, kun kumppani sitä suhteen aikana pyytää, on epäilyttävää.Toki ihmisillä on erilaisia tarinoita, mutta usein terveellä skeptisyydellä pääsee pitkälle. Henkilö kertoo menettäneensä koko perheensä jo lapsena. Selvä, missä lastenkodissa/sijaisperheessä hän on ollut? Ketä muita sielä oli? Aina näissäkin voi jossitella loputtomiin, mutta jos alkaa vaikuttaa, ettei toisella ole mitään historiaa, joka olisi todennettavissa muuten kuin hänen puheissaan herää itselläni epäilyksiä.No juu tavallaan. Itse en koe sukulaissuhteiden puuttumista epäilyttäväksi millään tavalla. Tietyssä iässä ihminen voi muutenkin jo olla siinä tilanteessa, ettei lähisukulaisia ole, eikä asiassa ole mitään ihmeellistä. Mutta tämähän on toki aivan subjektiivista.