Hyvin kiteytetty. Mainintaa myös että myös neurokirjoisuudessa voi olla alttiutta ilmeisemmin tähän ja muutenkin yleisempää tämä limerence kuin luullaan.
Likimain kaikkia mielenterveyden häiriöitä esiintyy nepsyjen joukossa nenttejä enemmän. Nepsyille tyypillisiä neurologisia piirteitä kuten hyperfocusoitumista, special intrestia, ruminointia ja daydreamingia, jotka voivat kohdistua asioihin, esineisiin tai henkilöihin, ei kuitenkaan tule sekoittaa limerenceen.
Limerence on mielenterveyden häiriö, jonka pääpiirre on pakonomainen kiinnostus jotain tiettyä henkilöä kohtaan. Kun taas muut edellä mainitut neurologiset ja ulkoisesti tarkasteltuna hyvin samankaltaisesti pakkomielteiseltä kiinnostukselta vaikuttavat oireet eivät johdu ongelmista mielenterveydessä, vaan ovat neuroepätyypillisten henkilöiden keinoja stimuloida aivojaan.
Neuroepätyypillisyys ja mielenterveyden häiriöt eivät kuitenkaan ole toisiaan poissulkevia, vaan voivat esiintyä ja esiintyvätkin usein yhtä aikaa, koska komorbinideetti eli monihäiriöisyys on yleistä. Limerencen aiheuttajaksi esitetään usein traumaa ja on myös esitetty, että neuroepätyypillisenä kasvaminen ja eläminen neurotyypillisessä yhteiskunnassa on jo itsessään traumatisoivaa. Kyseisen häiriön esiintyminen nepsyllä ei siis liene yllättävää varsinkin jos ottaa huomioon, että jo henkilön neurologia itsessään ohjaa kyseisen mielenterveyden häiriön käytösmallin mukaiseen suuntaan.
Nepsy kiittää ja kuittaa.